Cumpararea Produselor

Pentru a intra in posesia unuia din programele Zipp Software, aveti 2 alternative: prin comanda directa catre producator, pe acest site, sau din unul din magazinele de specialitate ale distribuitorilor (Best Computers, Diverta, etc.)

Pentru a face comanda direct pe site, trebuie doar sa completati formularul de comanda cu datele dvs. personale sau ale firmei, dupa caz. Acestea vor fi folosite la generarea facturii proforme, astfel incat trebuie sa scrieti corect numele societatii comerciale, codul fiscal si adresa.

Dupa apasarea butonului "GENEREAZA FACTURA PROFORMA" se va inregistra comanda si va fi afisata o factura proforma, care va poate fi utila in cazul in care doriti sa efectuati plata cu OP (ordin de plata) si banca dvs. va cere factura proforma pentru efectuarea platilor. In scurt timp cineva de la serviciul comercial va va contacta telefonic pentru confirmarea comenzii si a datelor introduse in formularul de comanda.

In functie de optiunile alese in formularul de comanda, se va face livrarea catre adresa mentionata. Dupa caz, veti primi un colet prin reteaua PrioriPost sau CARGUS, care va contine produsul solicitat, impreuna cu factura in original, chitanta, licenta de functionare, manualele de utilizare, certificatul de garantie si/sau service. Daca alegeti una din optiunile de plata in rate, veti primi si un contract de achizitie impreuna cu desfasuratorul ratelor.

Pentru alte detalii privind livrarea si plata produselor achizitionate, vizitati sectiunile "Contact" , "Cum primesc produsele" si "Cum platesc" de pe site.

 
     
Prima pagina Stiri Cum cumpar Cum primesc produsele Cum platesc Contact Jocuri