Livrarea Produselor

In functie de optiunile alese in formularul de comanda, se va face livrarea catre adresa mentionata de dvs, prin serviciul de curierat rapid Cargus. Daca ati ales sistemul de plata Ramburs (cu plata la primire), odata cu receptionarea coletului va trebui sa achitati si contravaloarea produsului sau a primei rate, dupa caz. Nu se percep alte taxe postale in afara costului expeditiei, nici in cazul in care alegeti sistemul Cargus.

In interiorul coletului va trebui sa gasiti un CD sau DVD cu produsul solicitat, impreuna cu factura in original, chitanta aferenta platii (daca plata se face la primire), licenta de functionare tiparita, manualele de utilizare, certificatul de garantie si/sau service. Daca alegeti una din optiunile de plata in rate, veti primi si un contract de achizitie impreuna cu desfasuratorul ratelor.

In mod normal, livrarea produselor se face in maxim 24 de ore din momentul confirmarii comenzii. Daca orasul dvs. se afla in lista de distributie a retelei CARGUS de exemplu si alegeti ca livrarea sa se faca prin aceasta retea, este posibil sa primiti coletul in aceiasi zi.

In cazul in care nu va descurcati cu instalarea programelor, beneficiati gratuit de suport tehnic. Dupa caz, este posibila solicitarea de personal tehnic care sa faca instalarea programelor, in functie de numarul de statii de lucru pe care trebuiesc instalate programele, a complexitatii setarilor ce trebuiesc definite, etc.

Pentru alte metode de plata puteti consulta sectiunea "Cum platesc" de pe site. Pentru alte detalii, apelati rubrica "Contact" de pe site.

 
     
Prima pagina Stiri Cum cumpar Cum primesc produsele Cum platesc Contact Jocuri