Modalitati de Plata

Metoda cea mai simpla este sa platiti la primirea coletului, in sistem Ramburs. O masina a servicului de curierat rapid al CARGUS va ajunge la adresa specificata de dvs. in formularul de comanda, indiferent de locatia acesteia.

In functie de optiunea selectata in formularul de comanda (plata integrala sau in rate) va trebui sa achitati contravaloarea produsului sau a primei rate, dupa caz, odata cu primirea coletului. Veti primi o chitanta pentru suma platita, care poate fi folosita in contabilitate pentru evidentierea platii. In interiorul coletului veti gasi insa factura fiscala impreuna cu chitanta aferenta platii in original, care sunt in mod normal inregistrate in evidenta contabila a firmei.

Daca ati ales varianta de plata prin OP (ordin de plata), va trebui ca inainte de primirea coletului, sa completati un ordin de plata, catre SC ZIPP SOFTWARE SRL, cont RO70RZBR0000060004750581, deschis la Raiffeisen Bank Agentia Iasi 1, cu suma exacta de pe factura proforma care va apare in momentul efectuarii comenzii pe site, si sa-l depuneti spre operare bancii dvs.


Plata Ratelor

Daca ati ales modalitatea de achizitie in rate, va trebui ca dupa o luna de la primirea coletului sa achitati contravaloarea celei de-a 2-a rate. Pentru asta, aveti la dispozitie mai multe metode:

1. Plata ratelor prin OP
Consultati Contractul de achizitie primit odata cu produsul solicitat, anexa A, desfasuratorul ratelor. Completati un ordin de plata, catre SC ZIPP SOFTWARE SRL, cont RO70RZBR0000060004750581, deschis la Raiffeisen Bank Agentia Iasi 1, cu suma exacta care apare in dreptul ratei (nr.1 sau 2, dupa caz). Depuneti OP-ul spre operare bancii dvs.

2. Plata ratelor prin Mandat Online
Consultati Contractul de achizitie primit odata cu produsul solicitat, anexa A, desfasuratorul ratelor. Mergeti la orice oficiu postal si completati un mandat online cu suma exacta, la expeditor treceti numele societatii dvs. si la destinatar SC ZIPP SOFTWARE SRL, CP 21 OP1, IASI. Depuneti mandatul impreuna cu suma in numerar spre procesare, la ghiseul de plati online. Pastrati chitanta pentru inregistrare in contabilitate.

3. Plata ratelor prin E-Mandat
Consultati Contractul de achizitie primit odata cu produsul solicitat, anexa A, desfasuratorul ratelor. Mergeti la orice oficiu postal si completati un formular e-mandat cu suma exacta, la expeditor treceti numele societatii dvs. si la destinatar SC ZIPP SOFTWARE SRL, CP 21 OP1, IASI. Depuneti mandatul impreuna cu suma in numerar spre procesare, la ghiseul de plati. Pastrati chitanta pentru inregistrare in contabilitate.

Cea mai rapida metoda de plata este pri mandat online, transferul banilor facandu-se in aproximativ o ora. Prin E-Mandat dureaza aproximativ 2 zile, la fel ca in cazul paltii prin OP.

 
     
Prima pagina Stiri Cum cumpar Cum primesc produsele Cum platesc Contact Jocuri