19 ianuarie 2005

Se deschide site-ul LicenteJocuri.ro

LicenteJocuri.ro, un site special conceput pentru vanzarea online de produse software, in special JOCURI cu licente legale de functionare, importate direct de la producatori de prestigiu, cum ar fi EA Games, Microsoft sau Valve. Produsele destinate cluburilor Internet Cafe sunt evidentiate intr-o categorie speciala, la adresa www.LicenteJocuri.ro

 
 


19 iunie 2004

Se lanseaza programul Smart Freeze

Programul de management al salvarilor din jocuri si alte programe, Smart Freeze, este lansat, odata cu disponibilitatea versiunii 2.0 la sectiunea "download" de pe site.

 
 


14 iunie 2004
Best Distribution devine distribuitor autorizat Zipp Software

Incepand cu data de luni, 14 iunie 2004, produsele Zipp pot fi gasite in magazinele Best Computers si in retelele de magazine partenere ale Best Distribution.

 
 


10 iunie 2004
Se lanseaza versiunea 7.0 a programului Icafe Manager

Sunt disponibile pentru toti clientii inregistrati programele Server, Client si Remote Admin ale suitei Icafe Manager. S-au adus modificari de design a interfetei programului Server, s-a imbunatatit comunicarea dintre server si clienti. S-au adaugat optiuni extinse de backup a datelor, cum ar fi salvarea optionala a inregistrarilor si pe un server FTP aflat la distanta, pentru o securitate mai buna a datelor. Frauda devine practic imposibila, anulandu-se orice modalitate de interventie a operatorilor asupra inregistrarilor.

 
 


 
Prima pagina Stiri Cum cumpar Cum primesc produsele Cum platesc Contact Jocuri